Werken bij 1Bite Foods.

 

Ambitieuze medewerkers met passie voor food.

1Bite Foods is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en we willen nog veel verder te groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers die net zo veel passie voor goede producten hebben als wij! Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur is de fijne sfeer en open communicatie. We zijn een platte organisatie en geloven in de kracht en verantwoordelijkheid van al onze medewerkers.

Teamgevoel.

1Bite Foods kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en we volgen de cao van de gemaksvoedingsindustrie . Daarnaast doen we graag iets extra’s om het teamgevoel verder te versterken. Zo organiseren we diverse social events, vrijdagmiddagborrels, zetten we een ijscokar neer als het warm weer is en regelen we een frietkraam tijdens de kerstdrukte. Met de feestdagen ontvangen al onze medewerkers een presentje. Bovendien zorgen we ervoor dat we iedere dag iets lekkers en gezonds klaar hebben staan voor alle medewerkers en dat er altijd vers fruit beschikbaar is.

Wij staan open voor nieuw talent.

Gedreven productiemedewerkers, operators en teamleiders zijn dan ook altijd welkom om met ons te komen praten over mogelijkheden. Ook voor afgestudeerde talenten hebben wij vaak mooie posities beschikbaar. Denk aan rollen binnen Productontwikkeling, Kwaliteit en Sales. Bovendien stellen we voortdurend uitdagende stageplekken beschikbaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het jou leuk om in een dynamisch, ambitieus en sterk groeiend bedrijf te werken dat opereert in een altijd bewegende markt? Ben je een liefhebber van goed en lekker eten en zie jij dit graag terugkomen in je werk? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn!

Bekijk onze vacatures en stageplekken hier. Staat je droomfunctie of -stage er niet tussen? Geen enkel probleem. Stuur een open sollicitatie naar HRM@1bite.nl en wie weet verwelkomen we je dan snel op één van onze mooie locaties!